paid2click
Een centje bijverdienen
1 actieve leden
Reeds € 3.216,00 uitbetaald
Veel verdienmogelijkheden
Voorwaarden
Hoofdmenu

Doel

Het doel van deze website is om online geld te verdienen. Dit kan op verschillende manieren gebeuren. Door het lezen van betaalde mails, het klikken van banners, het deelnemen aan betaalde acties, het verspreiden van je linkspellink, het spelen van spelletjes en nog veel meer.

Uitbetalen

Heeft u een saldo van € 0,50 dan kunt u dit op uw PayPal rekening laten storten.
Op uw bankrekening kunt u uw saldo laten storten vanaf € 5.

Uitbetalingen per paypal en bank worden in normale omstandigheden binnen de 14 dagen verwerkt.

Natuurlijk kan het altijd zijn dat wij door uitzonderlijke omstandigheden later uitbetalen. Hiervoor kunnen wij niet verantwoordelijk worden geacht.

Deelname

Het deelnemen is makkelijk, snel en helemaal GRATIS.
LET OP: Enkel inwoners van Nederland en Belgie die 16 jaar of ouder zijn kunnen deelnemen.

Indien men lid wordt, gaat men automatisch akkoord met alle regels vermeld op deze pagina. Men dient zich hier ten alle tijden aan te houden. Indien dit niet gebeurd kan uw account worden teruggezet op het beginsaldo of worden verwijderd. Tevens kunnen bepaalde IP adressen, emailaccounts en gebruikersnamen worden geblokkeerd, zodat toekomstig misbruik kan worden vermeden.

Leden aanbrengen: referrals

Elk lid heeft een referrallink welke zij kunnen promoten en waarmee zij mensen kunnen aanbrengen. Wanneer iemand zich via uw referrallink aanmeldt komt hij of zij in uw downline terecht. Dit betekent dat u geld verdient over de verdiensten van deze referral.

Deze verdiensten gaan daarenboven 6 levels diep. U verdient geld over uw referrals bij alle verdienmogelijkheden. Over speciale acties of gewonnen prijzen krijgt u geen referralverdiensten.

Inactiviteit

Leden die langer dan één jaar inactief zijn, zullen worden verwijderd uit onze database. Dit zal echter pas gebeuren na het versturen van een email naar dit lid. Indien na twee weken niet gereageerd wordt op deze email, zal dit lid definitief worden verwijderd uit onze database. Actief zijn wordt in de ruime zin geënterpreteerd en staat gelijk aan het inloggen op de website.

Op deze regel bestaat slechts één uitzondering. Indien het lid een account heeft aangemaakt zonder dat hij zijn emailadres heeft bevestigd (double opt-in). Kan hij na één week worden verwijderd.

De in de statistieken van de site voorgestelde actieve leden hebben niets met bovenstaande bepaling te maken. Een lid wordt in deze statistieken slechts als actief beschouwd indien hij/zij de voorbije 3 maanden actief is geweest op de website.

Versturen van mails

Paid2click verstuurt zowel betaalde als niet betaalde mails naar zijn leden. De betaalde mailings kunnen worden uitgezet, door in te loggen en dit aan te geven in uw profiel. De niet betaalde mails kunnen niet uitgezet worden. Dit zijn mails zijn o.a. noodzakelijk voor uw registratie (double opt-in), voor het verwerken van wedstrijdprijzen, voor het bevestigen van uitbetalingen, enzoverder. Indien u deze mails niet wilt ontvangen, dan dient u zich af te melden wat ook gebeurd via de profielpagina.

Algemene regels

Onderstaand wordt een een, niet-limitatieve, opsomming van regels geven. Er kunnen ten alle tijde regels worden toegevoegd of gewijzigd. Elke wijziging zal via de website aan het lid worden meegedeeld.

1. Men dient zich ten alle tijden aan de op deze pagina gestelde regels te houden. Indien dit niet gebeurd kan uw account worden teruggezet op het beginsaldo of worden verwijderd. Tevens kunnen bepaalde IP adressen, emailaccounts en gebruikersnamen worden geblokkeerd, zodat toekomstig misbruik kan worden vermeden.

2. Per persoon, huishouden en IP-adres mag maar 1 account aangemaakt worden. Daarnaast kunnen enkel inwoners van Nederland en Belgie die 16 jaar of ouder zijn kunnen deelnemen.

3. Het is niet toegestaan om accounts of kliks te vervalsen op welke manier dan ook.

4. Referrals of kliks behalen via spamming is ten strengste verboden. Wij voeren een anti-spam beleid en elke vaststelling hiervan kan streng bestraft worden.

5. Misbruik maken van fouten in het script is niet toegestaan. Fouten kunnen wel ten alle tijde gemeld worden. Meldingen van deze fouten zullen op een gepaste manier worden beloond.

6. Het gebruik van Iframes, proxy's en pop-ups om kliks te behalen is verboden. Tevens worden enkel de Belgische en Nederlandse kliks geteld in het linkspel. Dit wordt gecontroleerd via het IP adres.

7. Linkrotators mogen enkel voor linkspelen worden gebruikt, wanneer zij de afkomst van uw kliks meesturen.

8. Het klikken op mails, banners en klikfans mag alleen handmatig, het gebruik van bots en andere tooltjes zijn strikt verboden! Dit wil zeggen dat men normaal niet meer als 10 kliks per seconde kan genereren, tenzij men gebruik maakt van bots of tools.

Hebt u vragen over wat nu juist wel en niet kan, mag u altijd contact met ons opnemen.